INDIAN PAKISTANI STREET FOOD & BUBBLE TEA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Pakistani Street Food & Bubble Tea. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 0:46 It was delicious!
27 mei 2024 om 18:21 het duurde bijna 1,5 uur voordat mijn eten er was. de ‘krokante’ pakora was taai . De naan was wel lekker
19 mei 2024 om 11:41 Prima
27 mrt 2024 om 10:23 Serviceable chicken curry, okay portions, but if you're hoping for tikka masala or any spice, look elsewhere. Pakora was so so but hard to find most places so might order again just for that
13 mrt 2024 om 22:11 Super lekker. Moesten een eindje weg bezorgen, toch heel snel. Raad ze zeker aan.
27 feb 2024 om 15:49 Super lekker en vers eten en de bezorging kwam precies op de tijd dat ik had aangegeven!
4 dec 2023 om 8:43 Er zat allemaal sambal in de curry :( Echt jammer want daar houden wij niet van. Normaal is dat niet en krijg je het er los bij. Het leek alsof er een nieuwe kok was, het smaakte allemaal minder dan voorheen. Het was ook niet zo warm.
21 sep 2023 om 9:50 Kwaliteit minder dan voorheen. Curry had erg weinig groente, naan werd bezorgd in papier, was daardoor koud en taai. Tip: werk weer met aluminium folie zoals vroeger, hierdoor blijft de naan lekker warm en sappig.
26 jul 2023 om 20:04 Amazing chicken curry and good delivery on time
7 jul 2023 om 21:41 Altijd lekker, zowel bestellen als eten wanneer ik in de stad ben. Als je langs gaat kan je ook milkshakes halen en zelf samenstellen, die ook toevallig de beste zijn die ik ooit heb gehad.
6 jul 2023 om 22:58 Pakora was niet vers, erg taai. De curry bestaat vooral uit rijst, smaakte ok
28 jun 2023 om 0:58 Very good chicken curry